Samenwerken om te verbeteren

 

 

Waarom samenwerken met Omnext?

Net als de concurrentie bent u constant bezig met het verkrijgen van aandacht van de vele beslissers van organisaties. U kunt alleen succes hebben als u innovatieve producten en diensten levert, als u een klantgerichte aanpak heeft en een uitmuntend klantensupportsysteem heeft. Bouwen aan een merk… en aan uw organisatie door ‘de beste’ te zijn.

Wij geven de voorkeur aan partners met een doel dat gelijk is aan het onze. Op deze manier kunnen we onze diensten verbeteren en ons aanbod vergroten, terwijl wij van elkaar leren. Onze expertise is uw expertise, en andersom.

}

Wanneer u wilt

Door partner te worden van Omnext kunt u gebruik maken van onze diensten wanner u ze nodig heeft. Neem contact op om gebruik te maken van onze expertise en geef feedback om ons product naar uw wensen te veranderen/verbeteren.

Maak gebruik van onze ervaring

Gebruik ons! En dan vooral onze ervaring. Dit helpt u bij het trainen van uw medewerkers of klanten – met de focus op de juiste, objectieve resultaten.
w

Support opties

Ons team van product experts en onze kennis is toegankelijk voor u om zo uw klanten beter van dienst te kunnen zijn. Wanneer nodig kunnen we uw eigen support team trainen zodat zij ook paraat kunnen staan om uw klanten te helpen.

Collectieve expertise

Door het samenwerken met onze partners vergroten we de kennis aan beide kanten. Wij willen ons product constant verbeteren, zodat u uw product kunt verkopen. Door kennis te delen en te verbinden creëren we een win-winsituatie.

Waarde

Voeg waarde toe voor uw klanten en vergemakkelijk het marketingproces door het integreren van onze oplossing met uw eigen dienst, precies zoals u het wilt.

Netwerk van professionals

Wij willen blijvende verandering in de wereld van software teweegbrengen. Dit lukt omdat wij een netwerk aan professionals bij elkaar hebben. Intern en extern.
o

Innoveren om te verbeteren

Omdat we ons product samen ontwikkelen, kunnen beide partijen invloed hebben op het proces. Samenwerken aan een nieuw product om marktaandeel en winsten te verhogen. Inspanningen worden gezamenlijke inspanningen. Het product is van ons samen.

Ook Omnext partner worden?

Laat ons contact met u opnemen!