Volledig inzicht om de juiste beslissing te maken

 

 

Stay Fit

Onze consultants verlenen niet alleen advies, maar prioriteren risico’s en plaatsen resultaten en informatie in context. Als we het hebben over broncode en softwarekwaliteit is de term kwaliteit erg subjectief. Wat kwaliteit is voor de één, is absoluut geen kwaliteit voor de ander. Verschillende meetmethoden, veel kennis en ervaring geven antwoord op de vraag: ‘welke risico’s vormen een direct gevaar en welke risico’s willen we nemen’? Dit is van belang omdat, als we het hebben over efficiëntie, productiviteit en kostenbesparing, resultaat alleen geboekt kan worden als we ons bezig houden met de meest relevante zaken voor u.

Onze advisering vormt een aanvulling op het Stay Fit programma = Stay Fit+.

Stay Fit

De meerwaarde van software testen zit verscholen in het continu meten en verbeteren. Een eenmalige test geeft u weliswaar inzichten, meermalige testen geeft vergelijkingsmateriaal. De juiste basis voor verbetering. Het Stay Fit programma wordt, net als de eenmalige broncode analyse: de Omnext Fit Test, volledig opgebouwd op basis van Standards & Guidelines en uw eigen business rules. Wij meten wat standaard is, maar ook wat specifiek is voor uw situatie. Dit om tot relevante en objectieve resultaten te komen waarmee u en uw team aan de slag kunnen.

Stay fit+

De plus in dit Stay Fit programma staat voor onze expert review. Het doen van herhaaldelijke Fit Testen (Stay Fit programma) biedt de mogelijkheid om tot inzichten te komen over je software. Doel is om verbeteringen aan het systeem te maken en zo volledige controle en transparantie te krijgen in het proces, Het Omnext Stay Fit+ programma biedt naast deze regelmatige analyses ook een ‘Expert Review’, dit houdt in dat onze Experts de resultaten van de meermalige Fit Tests in perspectief zullen plaatsen en samen met u zullen werken aan het prioriteren en contextualiseren van de resultaten. Alles voor een nog beter resultaat. Ook deze variant voeren we uit op de verschillende gebieden: Onderhoudbaarheid, Veiligheid, Open Source en Cloud Fitness.