Waarde creëren door bereik te vergroten

 

 

Waarom samenwerken met Omnext?

Wij leveren support en resources aan om zo gebieden van de markt te verkennen die we nog niet eerder verkend hebben. Deze delen kunnen geografisch, demografisch of door de industrie bepaald zijn. Als associate partner helpen wij u, en u helpt ons.

Onze associates hebben de mogelijkheid om een winstgevende uitbreiding op hun organisatie te creëren. Omnext stelt u in staat om, door gebruik van onze resources, uw omzet te vergroten en uw winstgevendheid in de versnelling te brengen.

De intelligence die u nodig heeft

Altijd op de hoogte zijn van veranderingen in de software van uw klant. Het reviewen van security, onderhoudbaarheid, Cloud Fitness en Open source is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wij doen het moeilijke werk

U hoeft niet na te denken over wat er achter de schermen gebeurt. Wij zorgen voor upgrades, uptime en de deliverability. Wij managen en beheren de portalen en dashboards.

Verkoop

Ons uitgebreide portaal en upload faciliteiten geven u de mogelijkheid om op te starten en te beginnen met de verkoop in slechts een paar stappen.
w

Wij helpen u met uw verkoop

Omnext associates profiteren van vele marketingactiviteiten en –materialen. Ook directe sales-ondersteuning is aanwezig.

Winst

We bieden een significante marge bovenop marktconforme prijzen. Dit betekent dat u bijna vanaf moment één winstgevend bent.

Uw merk of ons merk

U kunt het Omnext Stay Fit programma onder deze noemer aanbieden, of wellicht prefereert u uw eigen merk. Hierover valt te praten.

Gepersonaliseerde accounts

Omnext volgt best practices die voortkomen uit de industrie op het gebied van, onder andere, software onderhoudbaarheid, cloud readiness en security. Klanten krijgen hun eigen private, beveiligde accounts. Uniek voor hun organisatie.

Supportopties

Ons team van product experts en onze kennis is toegankelijk voor u om zo uw klanten beter van dienst te kunnen zijn. Wanneer nodig kunnen we uw eigen supportteam trainen zodat zij ook paraat kunnen staan om uw klanten te helpen.