Persbericht – 02-05-2017 – VEENENDAAL – Om de Mendix-community nog beter van dienst te zijn en ook hun expertise beter in te kunnen zetten zijn de Mendix Best Practices door Omnext op GitHub gepubliceerd. Een volledige (en door gebruikers zelf constant aangevulde) lijst zorgt voor een volledig up-to-date platform voor kwaliteitsanalyse: de Fit Test 4 Mendix.

Broncode-analist Omnext heeft het afgelopen jaar ingezet op de Fit Test 4 Mendix: hét analyseplatform waarmee de kwaliteit van Mendix applicaties geanalyseerd en behouden kan worden. Groot onderdeel van deze kwaliteit is de ISO-richtlijn voor softwarekwaliteit maar vanwege de modelleereigenschappen van Mendix spelen de Best Practices hierin een minstens zo grote rol.

De waarde van transparantie

 

Door het openbaar maken van de Best Practices wordt GitHub gebruikt waar het voor bedoeld is: het inzetten van de alom geprezen hechte community (van Mendix) voor productverbetering en innovatie. De leden van de Mendix-community weten immers het best wat er speelt binnen hun ontwikkelomgeving. Door Best Practices toegankelijk te maken via GitHub kan de Fit Test verbeterd worden en worden de resultaten nog beter toepasbaar.

 Omnext heeft als doel gesteld te willen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit en onderhoudbaarheid van alle Mendix-applicaties en beseft dat dit alleen kan door een beroep te doen op de community. Alledaagse overtredingen dienen makkelijk opgespoord te worden en voorkomen te worden. Door het verzamelen en kwalificeren van de Best Practices door onze Mendixpartners kan de Fit Test 4 Mendix de meeste toegevoegde waarde bieden. Link naar GitHub vind je hier:  https://github.com/Omnext/omnext.github.io

 Steun jij de community bij het verbeteren van kwaliteit in Mendix applicaties?

 Kijk op www.omnext.com, https://github.com/Omnext/omnext.github.io of neem contact op met Bryan de Vries (Omnext), mobiel +31(0) 6 34 735 375) voor meer informatie.

 

Share This