Inzichtelijkheid voor een optimale cloud migratie

 

 

Cloud migratie

Voor veel organisaties kan de verhuizing naar de Cloud als een grote stap gezien worden. De Cloud levert aanzienlijke voordelen op maar het proces er naartoe kan een hobbelige weg zijn. Wij bieden u de juiste voorbereiding om de weg te effenen. Met de Cloud Fittest kunt u ervan verzekerd zijn dat uw software overdraagbaar is naar de cloud. Cloud migratie is nog nooit zo makkelijk geweest! U weet in welke mate er aanpassingen doorgevoerd moeten worden om de software te laten draaien op een specifiek platform (Azure, Amazon etc.) en of de applicatie stabiel genoeg is. Laat u niet verrassen en zorg dat u goed voorbereid bent voor de stap!

Op www.cloudfittest.com vertellen we u meer over onze oplossing op het gebied van Cloud migraties. Het inzichtelijk maken van informatie op broncode-niveau is onze expertise. Deze informatie helpt u om controle te krijgen over uw applicaties en helpt u tevens in uw continue ontwikkelingsproces om overzicht te houden. Naast Cloud migratie helpen wij onze klanten ook op het gebied van Flexibiliteit, Modernisatie, Security en Open Source.

Wat weet u over uw Cloud situatie?

  •  Worden gegevens binnen uw organisatie opgeslagen in lokale databases?
  • Wordt er binnen uw organisatie gebruik gemaakt van system gebaseerd op sterk verouderde technologieën?
  • Is de ontwikkeling van de applicatie, en het uiteindelijke product, goed gedocumenteerd?
  • Beperken de huidige licenties, van de applicatie, u in het migreren naar de Cloud?
  • Is uw applicatie specifiek gebouwd voor een bepaald besturingssysteem?
  • Zijn applicaties binnen uw organisatie afhankelijk van een of meerdere andere applicaties?

Zomaar een aantal vragen om eens over na te denken. Wilt u meer weten? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter. Dan nemen wij contact met u op!