Samen maken we software effectiever

Fit 4 Purpose

 

Veel klanten van Omnext hebben specifieke vragen over hun software en bijbehorende broncode. De Omnext Fit 4 Purpose biedt hierin uitkomst. De ‘purpose’ toont hierbij aan welke Fit Test of aanverwante dienst wij kunnen leveren. Hierbij moet je denken aan vragen over modernisatie van (legacy)software, het naar boven halen van bedrijfsregels uit bestaande – veelal bedrijfskritische – applicaties, het herleiden van de herkomst van data en de organisatie van Batch Schedules in systeemprocessen.

Als we een algemene noemer moeten geven aan deze diensten dan komt het erop neer dat de klanten van Omnext:

  1. meer inzicht willen krijgen om een vervolgtraject te kunnen kiezen
  2. controle willen hebben over (reeds in gang gezette) trajecten
  3. transparantie willen om op basis hiervan besluiten te kunnen nemen

 

 

R

Controle

U

Transparantie

Inzicht

Fit 4 Purpose varianten en toepassingen

Modernisatie

In modernisatietrajecten spelen verschillende strategieen een rol, van herbouw tot hergebruik. Na benadering van de toekomstvastheid van uw huidige applicatie, kunnen Business Rule Mining en Use Case Mining een grote rol gaan spelen. Heeft u – bijvoorbeeld – bedrijfskritische applicaties van waar informatie meegenomen moet worden naar nieuwe applicaties? Schakel Omnext in om vooral te voorkomen dat een wiel opnieuw uitgevonden dient te worden.

Data Lineage

Maken jullie in het bedrijf gebruik van MS SSIS/SSRS? Zijn er datastromen te onderscheiden maar is de herkomst van de data niet altijd te volgen? Omnext Data Lineage geeft de mogelijkheid deze stromen te onderscheiden, herleiden en controleren middels diagrammen en grafieken. Alles helder en transparant!

 

 

Batch Schedule Optimization

Batch Schedules in bedrijfskritische systemen kunnen leiden tot een hoop kopzorgen. Omnext helpt bij het in kaart brengen van batches, schedules en helpt ze ook nog te optimaliseren. Batch Schedule Optimization is een begrip. Heb jij behoefte aan inzicht en het maken van een efficiëntieslag?

 

 

Fit 4 Purpose: dé oplossing?

Heb jij een vraag, situatie of een probleem waar je niet uitkomt?
Wij helpen je graag.
Laat je gegevens achter: wij nemen direct contact met je op!