Omnext en Transfer Solutions hebben samen een Legacy Fit Test ontwikkeld voor Oracle maatwerksystemen. De maatwerksoftware die in de loop van vele jaren ontwikkeld is, is vaak te complex om grip op te krijgen in een moderniseringsslag. Met de ontwikkelde Legacy Fit Test kunnen de kwaliteit, omvang en structuur van de applicatie op een objectieve manier onderzocht worden, zodat inzichtelijk wordt hoe goed deze te migreren is. Dit kan gaan over migratie naar een Cloud omgeving en/of naar een moderne RAD web technologie zoals APEX of OutSystems. Dankzij de analyse ontstaat er een nauwkeurig beeld en zijn de kosten van een migratie veel beter in te schatten.

Op dit event zullen we de strategische vragen en uitdagingen behandelen die horen bij modernisering van legacy. Tevens zal de Omnext Fit Test en het bijbehorende cloud based portaal worden gedemonstreerd aan de hand van concrete Oracle (Forms) voorbeelden.

Door het bezoeken van dit Café komt u te weten hoe deze analyse u kan helpen bij het vergroten van uw organisatiewendbaarheid. Tevens laten we zien hoe de Fit Test werkt, en tonen we hoe we de resultaten presenteren.

  • Sprekers: Omnext en Transfer Solutions
  • Datum: 2 februari
  • Tijd: 17.30 – 21.00 uur*
  • Toegang: Gratis
  • Locatie: Transfer Café van Transfer Solutions (Stationsweg 19, Leerdam)

*we starten met een broodje.

Aanmelden Legacy Fit Test Event:

Share This