Bouwen met Low Code? Gebruik de Fit Test!

Fit Test 4 Low Code

Onze analyse: de Omnext Fit Test 4 Low Code is een objectieve en volledig geautomatiseerde nulmeting van uw Applicatie Model gebouwd in bijvoorbeeld, Outsystems, Mendix, Blueriq of Salesforce. Waar liggen de pijnpunten maar ook, waar liggen de mogelijkheden? De test is gebaseerd op  ‘Best Practices’ die in het systeem aangevuld zijn met onze eigen expertise om zo resultaten gelijk in de context van uw bedrijf te kunnen plaatsen. Zoals u het wilt. Uitkomst van de analyse is intelligente informatie om de business te verbeteren: in één upload.

Denk bij Low Code aan:

  • Mendix
  • Outsystems
  • Blueriq
  • Salesforce

De verschillende opties zijn een Fit Test of een Stay Fit Programma waarbij meerdere Fit Testen na elkaar afgenomen worden. Lees hieronder wat de verschillen zijn.

Fit test

Wilt u weten hoe fit uw low code applicatie is? Of u klaar bent voor de toekomst en of uw software veilig is? Onze oplossing is onze broncode analyse: de Omnext Fit Test. We voeren deze uit en de resultaten blijven een jaar lang beschikbaar. U kunt ook kiezen voor de Fit test Plus, dan ontvang u aanvullend een onafhankelijke expert review door een van onze specialisten. We meten de verschillende gebieden: Onderhoudbaarheid, Veiligheid, Performance en Conventies. Allen gebaseerd op Standards & Guidelines welke opgesteld zijn door de meest ervaren low code ontwikkelaars. Automatisch en  geïntegreerd in de broncode analyse.

Stay fit

De meerwaarde van software testen zit verscholen in het continu meten en verbeteren. Een eenmalige test geeft u weliswaar inzichten, meermalige testen geeft vergelijkingsmateriaal. De juiste basis voor continu verbetering. Het Stay Fit programma wordt, net als de eenmalige broncode analyse: de Omnext Fit Test, volledig opgebouwd op basis van Standards & Guidelines en uw eigen business rules. Wij meten wat standaard is, maar ook wat specifiek is voor uw situatie. Dit om tot relevante en objectieve resultaten te komen waarmee u en uw team aan de slag kunnen. Optioneel kunt u een Stay Fit Plus Programma afnemen waarbij vier maal per jaar een onafhankelijke expert review door een van onze specialisten toe wordt gevoegd.

Kennismaken met de Fit Test?

Laat ons contact met u opnemen!