De Omnext Fit Test stelt Magnus in staat om continu de kwaliteit van Mendix applicaties inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

Na al langere tijd succesvol samen te werken bij Mendix-projecten zijn Magnus en Omnext nu een officiële strategische alliantie aangegaan. Met dit partnership spreken Magnus en Omnext de ambitie uit om gezamenlijk de kwaliteit van de gerealiseerde Mendix-applicaties continu te optimaliseren door deze transparant en meetbaar te maken.

Met de missie “Sharing the joy of applying technology to realize our clients dreams” richt Magnus zich op nauwe samenwerking met de klant en het realiseren van hoge kwaliteit oplossingen. Voor het borgen van de kwaliteit als integraal onderdeel van het ontwikkelproces, is broncodeanalyse zoals Omnext deze biedt een essentieel instrument.

Frank Balder (Partner bij Magnus):
“Wij realiseren samen met onze klanten innovatieve Mendix-applicaties die nauw verbonden zijn met de strategie en de ambities van onze klanten. Daardoor zijn we continu bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van deze applicaties. De Fit Test van Omnext is hiervoor een ideale tool.”

Jaco de Vries (Algemeen Directeur bij Omnext):
“Adoptie van de Omnext® Fit Test door Mendix-specialist Magnus zien wij als een erkenning en uitbreiding van kwaliteitsmonitoring van low-code softwareontwikkeling.” 

MAGNUS, ENJOYING INNOVATION

Magnus is Mendix-partner van het eerste uur. In 2007 heeft Magnus voor Sanoma het eerste omvangrijke Mendix-project gerealiseerd. Sindsdien heeft Magnus meer dan 50 Mendix-projecten uitgevoerd voor vele klanten in diverse branches.

OMNEXT, REVEALING POSSIBILITIES

Omnext (2001) heeft vele jaren ervaring met de analyse van complexe softwareapplicaties om organisaties in control over hun software te brengen en te houden. Hiervoor wordt het zelf ontwikkelde Omnext® platform gebruikt, gecombineerd met de kennis en ervaring van consultants en partners.

Share This