Webinar Leesbaar programmeren

 

Wanneer: woensdag 19 april
Wie: Christ Dekkers
Tijd: 15.00 uur – 16.00 uur
Schrijf je direct in voor deze webinar!

De producten die we tegenwoordig ontwikkelen worden steeds complexer. Deze complexiteit ontstaat door de toenemende vraag naar nieuwe softwarefuncties, die in steeds kortere tijd geleverd moeten worden. We bereiken een absoluut niveau waarboven we geen software op een beheersbare, kosteneffectieve manier meer kunnen ontwikkelen. Nog meer software-ingenieurs aannemen om software te ontwikkelen is niet langer de oplossing. Bereiken we grenzen van wat mogelijk is?

‘Leesbaar programmeren’

Bij Omnext zijn we ons bewust van deze complexiteit en doen er alles aan om te voorkomen dat systemen té complex worden. Met onze analyses kunnen we complexiteit goed zichtbaar maken. Daarnaast hebben we specialisten in huis die complexiteit kunnen detecteren én weten hoe je hiermee om moet gaan. Christ Dekkers is zo’n specialist. Laten we hem nou net gestrikt hebben om een webinar te geven!

Leer meer over leesbaar programmeren!

Wil jij alles weten over ‘leesbaar programmeren’? Schrijf je dan nu in voor de webinar op 19 april. In 45 minuten neemt Christ je mee in de wondere wereld van complexiteit en het oplossen.

Alles komt aan bod en er is genoeg tijd voor jou om vragen te stellen en voor Christ om antwoorden te geven.

Share This