Oplossingen

Onze oplossingen zijn onder te verdelen in drie ‘stappen’. Een nulmeting: Fit Test, analyses in programmavorm: Stay Fit en een oplossing waarbij wij zelf mensen op het project zetten om hetgeen wat uit een Fit Test komt, in de praktijk aan te passen: Get Fit.

We doen dit op verschillende vlakken varierend van kwaliteit, toekomstvastheid, open source, security en cloud-migrates. Lees meer op deze pagina over wat we meten.

Fit Test

De Omnext Fit Test is een objectieve en volledig geautomatiseerde analyse van uw (maatwerk) broncode. Waar liggen de pijnpunten, maar ook, waar liggen de mogelijkheden? De uitkomst van de broncode analyse is intelligente informatie om de business te verbeteren: in één upload.

LEES VERDER

Stay Fit

Herhaalmetingen om trends te kunnen onderscheiden en constant monitoren mogelijk te maken. Wat kwaliteit is voor de één, hoeft absoluut geen kwaliteit te zijn voor de ander. Tevens kunnen wijzigingen in kwaliteit voor jouw situatie niet per se risico’s vormen. Hoe goed wil je op de hoogte zijn van de mogelijkheden?

LEES VERDER

Get Fit

Wij helpen met het ontwikkelen van vaardigheden. We weten hoe we om moeten gaan met resultaten en risico’s en hoe mogelijkheden kunnen worden gevormd. Samen gaan we aan de slag om uw software nóg beter te maken en geven we trainingen zodat de benodigde vaardigheden blijvend zijn.

LEES VERDER

Wat we meten

Om de status van software te kunnen meten kan de focus op verschillende zwaartepunten liggen.

LEES VERDER

Technologieën

Omnext investeert constant in kennis en ontwikkeling. Zo ook op de expertise in verschillende programmeertalen.

LEES VERDER