Bouwen met grip op uw software

 

 

“Elk bedrijf is een technologiebedrijf.

Daarmee is elke beslissing een technologische beslissing.”

(Gartner, 2016)

Over Omnext

Omnext heeft een historie in het ombouwen van legacy-systemen naar nieuwe systemen. Een organisatie die gegroeid en ontwikkeld is vanuit de techniek. In de afgelopen 15 actieve jaren heeft Omnext een reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van software-analyse. We hebben kennis van meer dan 40 verschillende talen én hands-on ervaring. Met onze flexibele en klantgerichte houding boeken we duidelijke resultaten voor onze klanten. Alles gericht op agility, security en toegevoegde waarde op het gebied van software en broncode analyse.

Software risks

Missie

Het bieden van mogelijkheden om software en organisaties meer controle, transparantie, agility en flexibiliteit te geven.  Wij helpen onze klanten om met een langetermijnvisie naar hun software te kijken. Om op die manier de IT-strategie te verbinden met de bedrijfsstrategie. Resultaten bereiken en onze klanten beter maken dan dat ze reeds zijn: dat is ons doel.

Visie

Omnext streeft ernaar om technologie-organisaties toekomstbestendig en gezond te maken. Tegenwoordig is elke organisatie een digitale organisatie. Omnext biedt de controle om balans te vinden in de verschillende randvoorwaarden van digitalisering. Een stabiele mate van veiligheid, betrouwbaarheid en agility maakt onze klanten van toegevoegde waarde. Dit maakt ze flexibeler en competitiever in hun markt.