De Omnext Fit Test laat First Consulting transparant en objectief rapporteren over gerealiseerde kwaliteit.

Op 29 mei 2018 zijn First Consulting en Omnext een partnership aangegaan, waarmee we met behulp van de Fit Test de softwarekwaliteit op Mendix projecten helpen waarborgen. In de afgelopen periode is met succes een pilot uitgevoerd en is een vervolg reeds ingezet. De samenwerking werd door André van Teeseling (Associate Partner bij First Consulting) en Jaco de Vries (Algemeen Directeur bij Omnext) beklonken op het Mendix on Tour event.

Met geautomatiseerde, onafhankelijke analyses kan First Consulting inzicht en zekerheid bieden over de kwaliteit van hun Mendix projecten voor een stabiel en toekomstbestendig applicatielandschap.

First Consulting richt zich met de sterk groeiende Business Technology praktijk op snelle, flexibele IT-ontwikkeling. De capaciteiten van First Consulting worden erkent door onder andere hun Mendix Expert status en awards voor de delivery skills en expertise die First Consulting in het afgelopen jaar heeft laten zien in diverse grote Mendix-implementaties bij ondernemingen als Philips, Delta Lloyd en NCOI.

We kijken er naar uit om samen met First Consulting verder te innoveren en samen te werken aan vele mooie projecten.