Omnext zoekt een Junior Marketing- & Supportmedewerker mét affiniteit met de IT-sector

Heb jij online kennis? Van WordPress, Google Adwords en ook Marketing Automationplatformen? Weet jij hoe je met social media en nieuwsbrieven om moet gaan? Woon jij in de omgeving van Veenendaal?

Jij bent het aanspreekpunt als het aankomt op onze online zichtbaarheid en bekendheid en je zal het gevormde marketing- en communicatieplan tot uitvoering brengen. Je organiseert bijeenkomsten en webinars en weet hiervoor de juiste passende uitnodiging te schrijven. Je weet je doelgroep te bepalen en ziet hoe je deze het beste kan overtuigen. Ook weet je de personen binnen de organisatie die nodig zijn voor de events te enthousiasmeren en te betrekken. Je bent gestructureerd en overtuigend en wil jouw kennis graag in de praktijk brengen.

Naast bovenstaande fungeer je als supportmedewerker voor Sales, Business Development en de Front Office. Waarbij je een inzicht krijg in het commerciële (partner)proces en administratieve proces van Omnext. Sales en Marketing zijn onlosmakelijk verbonden en het CRM vormt daarbij onze grootste leidraad. Jij zal er samen met Sales zorg voor dragen dat het CRM up-to-date is zodat kansen volledig benut worden. Dit geeft je gelijk de mogelijkheid om de doelgroepen zo goed mogelijk te leren kennen om deze in je marketingwerkzaamheden goed te kunnen benaderen!


Wat wij bieden

Omnext biedt een positie binnen een sterk veranderende en groeiende onderneming die je de mogelijkheid biedt om jezelf nog verder te ontwikkelen. Het is een afwisselende en uitdagende functie voor 40 uur per week, met zelfstandigheid en de nodige verantwoordelijkheden. De beloning is uiteraard marktconform.

 

Wat wij vragen

  • Energie!
  • affiniteit met ‘digitaal’ en IT
  • uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift)
  • een goede kennis van de Engelse taal
  • bij voorkeur een opleiding in marketing en/of communicatie
  • beschikbaarheid vanaf oktober/november 2017

 

Over Omnext

Dit vind je uiteraard terug op onze website, maar hier in het kort: Omnext is een internationaal opererend IT-bedrijf gevestigd in Veenendaal. Wij helpen onze klanten om met een langetermijnvisie naar hun software te kijken. Hiervoor hebben wij ons eigen platform ontwikkeld wat wij ondertussen op grote schaal aan het inzetten zijn, in binnen- en buitenland. Resultaten bereiken en onze klanten beter maken dan dat ze reeds zijn: dat is ons doel. Omnext is een ondernemend bedrijf waarin zowel het nemen van initiatief, verantwoordelijkheid, accuraat werken als flexibel zijn een grote rol speelt.

Herken jij jezelf in het functieprofiel? Reageer dan direct met je CV én motivatiebrief en mail naar Geralda van Doorn via recruitment@omnext.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Share This