Uniface is sinds jaar en dag een bekende technologie om omvangrijke en bedrijfskritische systemen mee te bouwen. Echter, elke vorm van broncode waar mensen aan werken – zeker met zo’n lange levenscyclus en belang – is vatbaar voor kwetsbaarheden op het gebied van onderhoudbaarheid, beveiliging en performance. In migratie-/modernisatietrajecten wil je op voorhand weten wat de kwetsbaarheden zijn om deze vooral niet mee te nemen naar de toekomst. Dus zou u uw systeem willen analyseren om te zien wat essentieel en toekomst vast is. Omnext biedt het analysemodel om dergelijke resultaten naar boven te halen uit de broncode: de Fit Test 4 Uniface.

Graag nodigen wij u uit voor een webinar over deze Fit Test en de mogelijkheden die dit u biedt! In deze speciale sessie zal een van onze consultants Francis Jansen meer uit de doeken doen over de Fit Test 4 Uniface.

– Hoe biedt de Fit Test een basis voor migratietrajecten?
– Is de Fit Test een tool? Of meer dan een tool? Hoe kunt u dit implementeren in het proces?
– Het belang van situatiegericht denken en prioriteren in risico’s en mogelijkheden
– Waar moet u op letten in het geval van Uniface?
Vervolgens zullen de meest voorkomende ‘best practice schendingen’ aan bod komen. Hiervoor gaan we uit van onze jarenlange ervaring op het gebied van Uniface.

Webinardatum: 9 februari van 15.00 uur tot 16.00 uur. Klik hier om u in te schrijven!

Share This